4.7 C
Pristina
Thursday, March 30, 2023

Arianit Koci zbulon kërcënimet e rënda: Mbi 11 mijë mesazhe kërcënuese i shkuan Zana Avdiut

Rekomandime

Arianit Koci, avokat, ka thënë se aktivistja feministe, Zana Avdiu i ka marrë 11 mijë mesazhe kërcënuese pas deklaratës së saj për futbollistin, Granit Xhaka.

Koci ka thënë se ka pasur raste kur i ka mbrojtur klientët të cilët kanë marrë kërcënime, por asnjëherë nuk ka pasur një rast të tillë.

“Ka pasur kërcënime edhe me dhunim, i kanë thënë se kemi me të dhunu në kodër”, ka deklaruar Koci në Pressing të T7.

Koci i ka lexuar disa nga mesazhet kërcënuese që Zana Avdiu i ka marrë.

Këto mesazhe janë dërguar në Polici dhe Koci tha se institucionet janë duke u marrë me këtë rast.

Më shumë artikuj

Të fundit