6 C
Pristina
Thursday, March 23, 2023

Bugajski: Koha që NATO të angazhohet në veri, t’i lirojë rrugët nga huliganët, agjentët e Beogradit dhe përfaqësuesit rusë

Rekomandime

Njohësi i çështjeve të Ballkanit Perëndimor, Janusz Bugajski ka thënë sot se është koha që NATO të angazhohet dhe t’i pastrojë rrugët nga huliganët, agjentët e Beogradit e përfaqësuesit rusë në veri të Kosovës.

“Është koha që NATO të angazhohet dhe të pastrojë rrugët nga huliganët, agjentët e Beogradit dhe përfaqësuesit rusë.

Kosova është në vijën e parë të frontit mes Evropës dhe Rusisë”, shkruan Bugajski.

Më shumë artikuj

Të fundit