4.7 C
Pristina
Thursday, March 30, 2023

E gjetur në kalanë e Dardanës (Kamenicë), Pllaka që ka habitur historianët e botës

Rekomandime

Ekspozita “Ritual and Memory” do të paraqesë thesaret e paparë të Ballkanit të lashtë të mbledhura për herë të parë në New York City.

Pjesë e ekspozitës do të jetë edhe një pllakë e gdhendur guri nga Kalaja e Dardanës në Kamenicë.

Program do të përfshijë një turne ekspozite private, duke shfaqur objekte arkeologjike të përdorura nga banorët vendas, në festime dhe funerale.

Më shumë artikuj

Të fundit