-0.1 C
Pristina
Wednesday, March 29, 2023

Eksperti i sigruisë: Prezenca ruse në veri po shtohet çdo ditë

Rekomandime

Eksperti i sigurisë, Agim Musliu, ka komentuar simbolin rus të agresionit në Ukrainë, shkronjën “Z” tash mbi hartën e Kosovës, duke thënë se në veri të vendit tonë ka prezencë ruse.

“Simbolet e agresionit rus ne Ukrainë, me simbole shtesë edhe për Kosovën. Në veri, ka prezencë ruse këto ditë. Ajo po shtohet përditë”, ka shkruar Musliunë rrjetin social Facebook.

Më tej ai ka thënë se “Edhe të armatosur, struktura paramiIitare. Të kontrolluara nga kreu i Serbisë, krimineli Vuçiq. Aleati më i madh i Putinit dhe sehirebërësi qe e ka vënë një pjesë të Evropës në gjumë!”.

“Evropa shpesh ka qenë e tillë. Megjithatë, edhe ne shpesh, ua kemi prishur gjumin!”, ka shkruar Musliu.

Reagimi i Musliut vjen pasi hulumtuesja amerikane Ivana Stradner ka shpërndarë në Twitter simbolet e agresionit rus në Ukrainë, të destinuara veçantë për Kosovën.

“Me sa duket, shenja ‘Z’ nuk është e lidhur më vetëm me agresionin rus në Ukrainë. ‘Telegram’ rus tani promovon një slogan të ri “Z për Kosovën”, ka shkruar Strander.

Më shumë artikuj

Të fundit