-0.1 C
Pristina
Wednesday, March 29, 2023

Hapet aplikimi për shtesa edhe për fëmijët që kanë lindur nga 1 janari i vitit 2009, ky është Iinku

Rekomandime

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka njoftuar se është hapur aplikimi për shtesa edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2009, raporton Express.

Ministria e ka publikuar edhe linkun ku mund të aplikohet.

“Ministria e Financave, Punës dhe Transfeteve njofton qytetarët se është hapur aplikimi edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2009 që të përfitojnë nga Shtesat për Fëmijë”, thuhet në njoftim.

Më shumë artikuj

Të fundit