-0.1 C
Pristina
Wednesday, March 29, 2023

Hiqet barrikada në Merdare, lirohet qarkullimi

Rekomandime

Policia e Kosovës njofton për lirimin e pikës kufitare në Merdar. Lirim i kësaj pike u bë sot në orën 09:50.

Policia njofton qytetarët se kjo pikë i është kthyer normalitetit të plotë:

Bazuar në informacionet e fundit, rruga e cila ishte bllokuar me 27.12.2022 në kilometrin e dytë brenda në Serbi, sot në ora 09:50 është liruar për qarkullim.

Andaj, njoftojmë qytetarët dhe bashkatdhetarët tani se pikë kalimi kufitar “Merdare”, është liruar për qarkullim dhe i është kthyer normalitetit të plotë.

Më shumë artikuj

Të fundit