9.1 C
Pristina
Thursday, March 30, 2023

Hovenier: ShBA-të janë partner i përkushtuar i Kosovës

Rekomandime

Ambasadori të SHBA-ve në Kosovë, Jeffrey Hovenier, ka thënë se se Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë një partner i përkushtuar i Kosovës ndaj dhunës në baza gjinore dhe për të ofruar mbështetje për të mbijetuarit.

“Ne jemi një partner i përkushtuar i Kosovës për të parandaluar dhunën në baza gjinore (GBV) dhe për të ofruar mbështetje dhe burime për të mbijetuarit”, ka shkruar Hovenier në Twitter.

Hovenier theksoi se parandalimi i të gjitha formave ndaj dhunës në baza gjinore është gur themeli i i angazhimit të ShBA-ve në rrugën e promovomit të demokracië dhe aancimin e të drejtave të njerut.

Më shumë artikuj

Të fundit