6 C
Pristina
Thursday, March 23, 2023

Këngëtari kosovar prezanton vilën e tij me çmim mbi 65 mijë euro

Rekomandime

Labinot Rexha, këngëtari i njohur i cili jeton dhe vepron në shtetin e Zvicrës ka prezantuar vilën e tij në fshatin Makresh i Epërm.

Ai mes tjerash tregon se pse nuk ka televizion brenda vilës.

Po ashtu, Rexha tregoi edhe çmimin se sa i ka kushtuar kjo vilë dhe arsyen se çka e shtyri për ta lënë Rahovecin, vendlindjen e tij.

Më shumë artikuj

Të fundit