6 C
Pristina
Thursday, March 23, 2023

KFOR pubIikon video nga misioni dhe patruIIimet në Veri

Rekomandime

Gjatë ditëve të fundit, misioni i KFOR-it i udhëhequr nga NATO ka kryer një sërë ushtrimesh në veri të Kosovës për të testuar aftësitë e tij për të vazhduar sigurimin e një mjedisi të sigurt dhe të lirë të lëvizjes për të gjitha komunitetet që jetojnë në Kosovë.

Krejt këto aktivitete, KFOR i ka përmbledhur në një video të publikuar në faqen e tyre të Facebook.

Sipas njofltimit, këto aktivitete u kryen në bashkëpunim dhe koordinim të ngushtë me aktorët kryesorë në zonë dhe në përputhje me mandatin e KFOR-it të OKB-së bazuar në Rezolutën 1244 të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara të vitit 1999.

VIDEO

Më shumë artikuj

Të fundit