3.4 C
Pristina
Thursday, March 30, 2023

“KFOR sillte material ndërtimor”, Gazetari norvegjez pubIikon fotografi nga pasIufta në Kosovë

Rekomandime

Gazetari norvegjez, Kenneth Andresen ka publikuar një fotografi të njërit prej helikopterëve të KFOR-it që sillte material në Kosovë për renovimin e shtëpive të shkatërruara nga lufa.

Përmes një postimi në profilin zyrtar të rrjetit social “Twitter”, Andresen shkroi se KFOR-i në vitin 1999 sillte material ndërtimor, që parashihej për rinovimin e shtëpive pas luftës në Kosovë.

“Kosovë, dhjetor 1999. Helikopterët e KFOR-it duke bartur material ndërtimor për shtëpitë që po rinovoheshin pas luftës”, shkroi ai.

Andersen në Twitter shkruan vazhdimisht që kanë të bëjnë me kohën e tij sa ishte në Kosovë dhe luftën e vitit 1999.

Më shumë artikuj

Të fundit