11.2 C
Pristina
Friday, March 24, 2023

Komandanti i KFOR-it takohet me Dodë Gjergjin: Të përkushtuar për paqe

Rekomandime

Komandanti i KFOR-it, gjeneralmajor Angelo Michele Ristuccia, është takuar me përfaqësuesin më të lartë të Kishës Katolike në Kosovë, peshkopin Dodë Gjergji.

Sipas KFOR-it, takimi ishte një mundësi për të nënvizuar rëndësinë e feve në promovimin e dialogut dhe konfrontimit të sinqertë ndërmjet qëndrimeve të ndryshme.

“KFOR-i është gjithmonë i përkushtuar për të mbështetur paqen, bashkëpunimin dhe përparimin për të gjithë njerëzit që jetojnë në Kosovë, si mandat i tij i bazuar në Rezolutën 1244 të Këshillit të Sigurimit të Bashkuar të vitit 1999”, thuhet në njoftimin e KFOR.

Më shumë artikuj

Të fundit