9.1 C
Pristina
Thursday, March 30, 2023

Nënshkruhet apIikimi për anëtarësimin e Kosovës në BE

Rekomandime

Sot është mbajtur ceremonia e nënshkrimit të aplikimit për anëtarësim në Bashkim Evropian. Në këtë ceremoni kanë marrë pjesë presidentja Osmani, kryeministri Kurti dhe kryekuvendari Konjufca.

Më shumë artikuj

Të fundit