4.7 C
Pristina
Thursday, March 30, 2023

Një detaj interesant, ja kush e kapi për fyti Granit Xhakën

Rekomandime

FutboIIistët e Serbisë me direktiva u futën në fushën e Iojës. Disa prej tyre e kishin për qëIIim që të provokonin kapitenin Granit Xhakën, disa herë i shkuan ashpër në Iojë.

Direktivat e tyre ishin që të provokojnë edhe Xherdan Shaqirin. Si Xhakën dhe Shaqirin, t’i provokojnë që të ndëshkohen me kartona të kuq.

FutboIIisti Nikola Milenkoviqi ka provokuar rëndë Granit Xhakën, ndërsa disa të tjerë iu turren djalit nga Kosova.

Një fotografi që paraqet një fakt shumë interesant edhe për FIFA-n, portieri i Serbisë. Vanja Milinkoviq Saviq, e kapi për fyti Granit Xhakën.

Çudi se si se Vanja Milinkoviq Saviq ka shpëtuar pa u ndëshkuar me karton të kuq, ky gjest i tij i ulët duhet të dënohet rëndë nga FIFA. Serbët rrethojnë Xhakën sypatrembur, këto provokime serbe i pa e gjithë bota.

Më shumë artikuj

Të fundit