-0.1 C
Pristina
Wednesday, March 29, 2023

Pamje të pajisjeve që ia dhuroi Gjermania sot Policisë së Kosovës

Rekomandime

Gjermania ka dhuruar donacion në vlerë prej 500 mijë euro pajisje për Policinë e Kosovës që përdoren për mbikëqyrje dhe kontroll të kufirit.

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, tha se këto pajisje do të ndihmojë në luftimin e trafikimit me qenie njerëzore, me mallra të kontrabandës etj.

Pamje të pajisjeve ka publikuar MPB:

Më shumë artikuj

Të fundit