6 C
Pristina
Thursday, March 23, 2023

Pas himnit të Kosovës e Shqipërisë, Konjufca e Nikolla hapin seancën e përbashkët të dy kuvendeve

Rekomandime

Në mbledhjen e parë të dy kuvendeve të Kosovës e Shqipëërisë, hapjen e e saj e bënë dy kryeparlamentarët shqiptarë, Glauk Konjufca e Lindita Nikolla.

Pas intonimit të himneve shtetërore të Kosovës e Shqipërisë, fjalën e morën dy kryekuvendarët që falënderuan të pranishmit për pjesëmarrje.

“Mirë se erdhët në Kuvendin e Shqipërisë, në mbledhjen e parë të përbashkët të Kuvendit të Shqipërisë dhe të Kosovës, të organizuar në prag të 110 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë. Jam shumë e lumtur që sot jemi bashkë me parlamentarë të Shqipërisë dhe Kosovës”, tha Nikolla.

Po ashtu, fjalën e mori edhe Konjufcës për t’ia kaluar më pas homologes së tij.

“Duke ju uruar edhe unë mirëseardhjen dhe duke iu falënderuar juve, por posaçërisht Kuvendin e Shqipërisë dhe kryetaren për mbështetjen e pakursyer në organizimin e shkëlqyer të kësaj mbledhjeje. Kam kënaqësinë t’ia jap fjalën kryetares së Kuvendit të Shqipërisë, koleges sime, zonjës Lindita Nikolla”.

Më shumë artikuj

Të fundit