11.2 C
Pristina
Friday, March 24, 2023

Pozhari për dënimin e Mustafës: Mos u tmerroni, vetë e keni votuar Gjykatën SpeciaIe

Rekomandime

Xhevdet Pozhari, analist, ka shkruar një status në lidhje me reagimet për dënimin e Salih Mustafës, ish-komandant i UÇK-së, nga Gjykata Speciale me dënim prej 26 vitesh.

ADVERTISING

Ai ka shkruar se “nuk duhet të tmerrohen” për vendimin skandaloz të Gjykatës Speciale, pasi vetë “e kanë votuar”.

Madje, ai ka përmendur edhe meditjet për pjesëmarrjen në seancë, ditën kur u votua Gjykata Speciale.

Në postimin e tij, Pozhari ka përmendur edhe votimin e Asociacionit.

Postimi i plotë:

Mos u tmerroni për vendimin skandaloz të Gjykatës Speciale. Vetë e keni votuar dhe jeni paguar me mëditje për pjesëmarrje në seancë.

Po, është dënim në emër të Kosovës. Pjesa dërrmuese e deputetëve të zgjedhur me votë të drejtpërdrejtë në popull. Shumica absolute në Kuvend – PDK dhe LDK, i kanë thonë “Po” Gjykatës Speciale.

Njëjtë siç e keni votuar edhe Asociacionin.

Kur një pakicë prej nesh thoshim “JO” për krejt proceset e dëmshme që janë legjitimuar me votën e pushteteve të kaluara, demonizoheshim, kualifikoheshim me lloj lloj epitete.

E, në fakt kishte veç një epitet për ata që shkelën mbi të kaluarën tonë.

Më shumë artikuj

Të fundit