3.4 C
Pristina
Thursday, March 30, 2023

Shkoi të punonte si dado në Zvicër, gruaja shqiptare përjeton tmerr nga çifti punëdhënës, përfundojnë në gjykatë

Rekomandime

Një çift nga Baseli kanë përfunduar në gjykatë pasi janë akuzuar nga dadoja shqiptare për keqtrajtim.

Shqiptarja ka deklaruar se ka shkuar të punojë si dado e tre fëmijëve të tyre, por çifti e kanë detyruar atë të pastrojë dhe të merret me të gjithë punët e shtëpisë, duke i dhënë vetëm 300 franga në muaj.

Ajo po ashtu i ka akuzuar ata edhe për dhunë fizike. Ndërkaq të dy ata i kanë mohuar akuzat, por pritet që të trupa gjykuese të marrë vendimin.

Më shumë artikuj

Të fundit