2.7 C
Pristina
Tuesday, March 28, 2023

Skandaloze: Para kryetarit e nënkryetarit të Skënderajt, kërcasin me armë në një odë

Rekomandime

Tradita e odave shqiptare e në veçanti drenicase me këngë çiftelie e pije deri në pikë të fundit po vazhdon, shkruan portali Rajoni.org.

Dje nënkryetari i Skënderajt Sami Lushtaku, kishte mbledhur shumë qytetarë nga të gjitha lokalitete.

Përpos kryetarit në ndenjë kishte edhe personialitete të njohura.

Por ajo çka bie në sy është kërsitja në masë të madhe e armëve, dhe e gjitha kjo në sy të Fadil Nurës e të Sami Lushtakut.

Kryetari dhe nënkryetari i një komune zakonisht është aty për të dhënë shembull për të mirë se si duhet të respektohet ligji, dhe jo sikur ka ndodhur dje krejt në të kundërtën./Rajoni.org./

Në video që ka shkurtuar Rajoni dëgjohen të shtëna disa herë:

VIDEO KËTU

Më shumë artikuj

Të fundit