9.1 C
Pristina
Thursday, March 30, 2023

Video prekëse: Nxënësi përshëndetet me shokët e klasës dhe niset për gurbet

Rekomandime

Ish kryeministri shqiptar Sali Berisha ka shpërndarë një video të një realiteti mjaft të hidhur.

Këto vite shumë nxënës kanë braktisur shkollat, ku bashkë me familjet ua kanë mësyrë vendeve të perëndimit për një jetë më të mirë shkruan Kosova ime.

Thuajse çdo ditë, mësuesit përcjellin nxënësit e një karrige në klasë mbetet bosh./kosovaime.tv

VIDEO

Më shumë artikuj

Të fundit