15 orë i varur kokëposhtë nga një oxhak 88 metra i lartë, vdes përpara se ekipet e emergjencës ta zbrisnin

Ekipet e emergjencës në Angli luftuan shumë për të shpëtuar një burrë që mbeti i mbërthyer në majë të një oxhaku industrial mbi 88 metra të lartë.

Zyrtarët e departamentit të zjarrfikësve i kërkuan publikut ndihmë për të siguruar një vinç hidraulik 90 metra të lartë në mënyrë që të shpëtonin personin e bllokuar në majë të oxhakut Dixon në Carlisle, në veriperëndim të Anglisë.


Por edhe pse vinçi u sigurua, dhe burri tek të 50-at u arriti të zbritej më në fund në tokë, ai vdiq përpara se kjo të ndodhte. Pamjet në mediat sociale e treguan personin e zhveshur nga mesi e lart teksa varet nga këmbët në lartësinë marramendëse. Nuk është e qartë se si ka ngecur ai në majë e oxhakut, që është pjesë e një mulliri të vjetër të shekullit XIX.