12.3 C
Pristina
Wednesday, September 27, 2023

337 trima iu bashkuan ushtrisë së Kosovës

Rekomandime

Rreshtave të Ushtrisë së Kosovës iu bashkuan sot edhe 337 ushtarë të cilët kanë përfunduar ke sukses trajnimin bazik në qendrën e stërvitjeve bazë në Komandën e Doktrinës dhe Stërvitjes.

- Advertisement -

Me këtë rast komandanti i Forcës së Sigurisë se Kosovës, gjenerallejtnant Rrahman Rama tha se Forca është e përkushtuar për paqe e siguri në rajon.

“Jemi të përkushtuar për paqe siguri e stabilitet me të gjithë. FSK mund të ndihmojë paqen e sigurisë kudo në botë përkrah ushtarëve të NATO-s”, tha Rama.

Rama tha se sot FSK po e përmbyll një vit të suksesshëm sa i përket procesit të tranzicionit.

- Advertisement -

“Ne po punojmë ngushtë me partnerët tanë strategjik që Forca të jetë e trajnuar sipas standardeve të NATO-s dhe e gatshme për operacione që garantojnë paqe e stabilitet në rajon dhe me gjerë”, tha gjeneral Rama.

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit