13.2 C
Pristina
Monday, May 29, 2023

Albin Kurti kërkon lirimin e Hotit: Le ta presë Vitin e Ri 2020 në shtëpinë e tij

- Advertisement -

Të rekomanduara

Albin Kurti përmes një postimi ka kërkuar lirimin e anëtarit të Nismës, Haxhi Hotit.

Kurti tha që do të ishte mirë që z. Hoti të lirohet e ta presë Vitin e Ri 2020 me familjen e tij në shtëpinë e tij.

- Advertisement -

Postimi i plotë:

Unë nuk jam John Fitzgerald Kennedy kurse z. Haxhi Hoti nuk është Lee Harvey Osëald. Nuk mund t’i vlerësoj çështjet e sigurisë dhe as të përzihem në ato të drejtësisë, por besoj që do të ishte mirë që z. Hoti të lirohet e ta presë Vitin e Ri 2020 me familjen e tij në shtëpinë e tij.

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -