Amerikani zbut serbin: Jemi vëllezër me shqiptarët

0
102

dhe homologëve nga shtetet e tjera të rajonit, Daçiç ndryshoi duke folur për vëllazëri midis popujve të Ballkanit, madje deklaroi se Serbia po mbështet liberalizimin e vizave për qytetarët e Kosovës.

“Serbia po mbështet liberalizimin e vizave për Kosovën dhe ne gjithashtu po mbështesim edhe nisjen e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë. Kemi nevojë për më shumë solidaritet në Ballkanin Perëndimor. Nuk ka rëndësi kush jemi, duhet të them që jemi vëllezër” është shprehur Daçiç.

Matthew Palmer ka zhvilluar takime të ndara me të gjithë ministrat e Jashtëm të Ballkanit Perëndimor, që marrin pjesë në takimin ndërkombëtar.