27.3 C
Pristina
Saturday, September 16, 2023

Ana Brnabic i ‘kapet’ Zoran Zaevit: Qëndrimi i Shkupit për Kosovën mund të na prish

Rekomandime

Vizita e Kryeministres të Serbisë, Ana Brnabic në Shkup akuzoi pushtetin e Maqedonisë Veriore në konferencë për shtyp se vendimi për lirimin e veteranit të UÇK’së, Tomor Morina, Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev e priti qetë ‘goditjen’ dhe u përgjigj se e liroi gjykata.

- Advertisement -

“Për ne ishte vendim politik që ndërhyn direkt në drejtësi” tha Brnabic në konferencën e përbashkët për shtyp së bashku me Zoran Zaevin.

Ata biseduan hapur për Kosovën e Brnabic deklaroi se kanë qëndrime të kundërta sa i përket çështjes, por ende munden të bisedojnë dhe është e rëndësishme të bisedojnë.

Ana Brnabic deklaroi se kanë biseduar për ekonomi kryesisht por edhe për Kosovën dhe një kërcënim u ndie kur deklaroi se qëndrimi i Maqedonisë Veriore ndaj anëtarësimit të Kosovës në organizata ndërkombëtare do të kenë ndikim në marrëdhëniet e ndërsjella.

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit