-1.1 C
Pristina
E premte, 27 Janar, 2023

Betohen gjenerata e 54 e Policisë së Kosovës

Rekomandime

Policët e kësaj gjenerate do të bëjnë edhe betimin që do të pasohet me dhënien e certifikatave.

Me rastin e diplomimit të gjeneratës së 54-të, Policia e Kosovës sot organizon një ceremoni solemne e cila do të mbahet në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.

Me këtë rast policët e kësaj gjenerate do të bëjnë edhe betimin që do të pasohet me dhënien e certifikatave.

Në këtë ngjarje pritet të marrin pjesë edhe përfaqësues të ndryshëm të institucioneve vendore dhe ndërkombëtare.

Më shumë artikuj

Të fundit