Blerta Deliu Kodra thyen heshtjen zgjedhore

Kandidatja për deputete nga radhët e PDK-së, Blerta Deliu Kodra ka thyer heshtjen zgjedhore duke bërë thirrje për votë edhe në mëngjesin e 5 tetorit.

Përmes një postimi në Facebook, ajo ju bën thirrje qytetarëve që ta votojnë PDK-në dhe atë për deputete.

Postimi i plotë:

Partia Demokratike e Kosovës ka qenë shtyllë e rezistencës dhe e ndryshimeve të mëdha. Këtë rol tani duhet ta shumëfishojmë në Dekadën e Re dhe ta konvertojmë në forcë për sfidat që na presin. Askush nuk e ka vizionin, programin, zgjidhjen dhe fuqinë e PDK.

Sot kemi nevojë për mbështetjen tuaj, si kurrë më parë. Votoni!