-0.6 C
Pristina
E martë, 31 Janar, 2023

“Covid është një gënjeshtër”! Organizuan një festë në familje, të gjithë sëmuren, vdes vjehrra

Rekomandime

Tony Green, një 43-vjeçar nga Teksas, i cili nuk besonte në ekzistencën e koronavirusit, shkeli të gjitha rregullat kundër përhapjes së koronavirusit duke organizuar një festë familjare.

Pas kësaj feste, ai u sëmur, vjehrra e tij vdiq më 1 korrik, ndërsa 14 të afërm të tij, së bashku me të, u infektuan.

Ai i tha një mediaje lokale se mori një mësim të ashpër në realitetin e COVID-19.

“Isha i bindur që Covid ishte një gënjeshtër e demokratëve për të diskredituar Trump, shkatërruar ekonominë dhe për të parandaluar rizgjedhjen e tij si President i Shteteve të Bashkuara”.

Në festën e 13 qershorit, askush nuk e mbajti maskën, pasi u vlerësua si “e padobishme”.

“Ne besuam se më e keqja kishte mbaruar, se gjithçka do të ishte e lehtë, dyqanet do të hapeshin dhe askush nga ne nuk do të kishte simptoma. Por tani, ndihem përgjegjës për familjen time”.

Më shumë artikuj

Të fundit