13.5 C
Pristina
Tuesday, May 30, 2023

Daci paralajmëron Kurtin të jetë i kujdesshëm: Kryeministri nuk guxon të shkojë askund pa mbrojtje

- Advertisement -

Të rekomanduara

Ish-kryeparlamentari Nexhat Daci ka thënë se është zhgënjyer me Albin Kurtin, pak ditë pasi i fitoi zgjedhjet e 6 tetorit.

Ai ka thënë se Kurti tregoi moskujdes kur pësoi aksident në Shqipëri pak ditë pasi i fitoi zgjedhjet me Vetëvendosjen në Kosovë.

- Advertisement -

Sipas Dacit, një kryeministër i ri “nuk guxon të shkojë askund, edhe po të dojë vetë, pa mbrojtje 24-orëshe”.

“Zgjedhjet e kanë treguar, ai është anëtari më i mirë i mundshëm, por e kam edhe një zhgënjim në fillim të tij, një zhgënjim të madh sepse aksidenti që ka ngjarë me veturën e tij, sa e di unë në një udhëtim, tregon që nuk ka përvojë në atë strukturë politike se si mbrohet kryeministri i vendit dhe unë besoj që ka shumë vullnete në Ballkan, që në atë aksident apo ndonjë aksident tjetër ta pësojë kryeministri. Duhet të jetë shumë i kujdesshëm”, ka thënë Daci në Rubikon të KTV-së.

“Derisa nuk kujdeset shteti, sepse pa qenë kryeministër nuk mund të kujdeset shteti aq sa duhet, partia e tij dhe ai vetë nuk guxojnë të sillen papërgjegjshëm ndaj sigurisë së tij. Ka tepër shumë njerëz në Ballkan që do të dëshironin më së paku që të lëndohet e të mos jetë i aftë”, ka shtuar më tej ai.

Sipas Dacit, kryeministri i ri nuk guxon të jetë pa mbrojtje në Ballkan “pasi Ballkani gjithmonë ishte një vend që i ka pasur kuzhinat më të përlyera”.

- Advertisement -

Ai e ka quajtur resurs jashtëzakonisht të madh kombëtar Vetëvendosjen.

“Gjithmonë kam thënë se është një resurs jashtëzakonisht i madh kombëtar, VV-ja, sepse është e shkolluar dhe nuk ka pasur kohë të korruptohet dhe i duhet Kosovës por tani pritshmëritë e mia nuk janë të kënaqshme sepse u zgjat shumë procesi”, ka deklaruar më tej Daci.

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -