Saturday, July 20, 2024

Dalin pamjet e rralla, si u larguan serbët pak orë pasi ka përfunduar lufta në Kosovë

- Advertisement -
- Advertisement -

Menjëherë pas përfundimit të luftës në Kosovë, forcat serbe u larguan nga territori i saj.

Në një video të publikuar në ‘Youtube’, e cila është xhiruar në Kosovë nga mediat gjermane, shihen ushtarët serbë të cilët kokulur u larguan nga Kosova në vitin 1999.

Dokumentari i medias gjerman “Spigel TV” është publikuar menjëherë paslu.ftës në Kosovë ne Gjermani dhe tani gjendet edhe në ‘Youtube’.

- Advertisement -

Ky televizion, por edhe shumë media të tjera kanë xhiruar momente dramatike të gjenocidit serb mbi popullsinë civile shqiptare, ndërsa ka dokumentuar edhe hyrjen të KFOR-it gjerman në Kosovë.

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura