Daut Haradinaj u shkruan letër tifozëve dardanë, por bën gabime elementare gjuhësore

Njeriu i dytë më i fuqishëm në AAK, pas Ramush Haradinajt, Dauti, ka vendosur t’u shkruajë një letër tifozëve të Kombëtares së Kosovës, por për dallim nga kuptimi Haradinaj ka bërë gabime elementare gjuhësore, shkruan Gazeta Metro.

Dauti, në letrën e tij ka shkruar se dardanët e përfaqësojnë imazhin e Kosovës më së miri, por me gabime drejtshkrimore, që fatkeqësisht në politikën kosovare nuk janë pak ata që nuk dinë të shkruajnë rrjedhshëm gjuhën shqipe.

“Imazhi ynë mas miri ( më së miri) perfaqesohet më (në) sport dhe më (në) theks të veçantë nga Dardanët mbështetësit e Kosovës. Respektë (respekt). Sinqerishtë (sinqerisht)”, ka shkruar Dauti.