Demi në aksion, i heq të gjitha dhe pozon e zhveshur

Demi Rose Mawby është në aksion përsëri, madje modelja e kolme thotë se për momentin posedon “Energji të engjëllit”

Ajo është e njohur për fotot dhe format e saj të kolme dhe seksi.

Cilësohet pa dyshim se është njëra prej femrave më të nxehta në planet.

Sonte, Demi ka pozuar pa tesha ku ka pasur të veshur vetëm të brendshme.

E kësaj radhe, anglezja ka zgjedhur Los Angelesin për të pozuar në një forma të tillë, ku ajo paraqitet tepër e nxehtë.