Dënohet 25,000 euro se vendosi magnet në orë për ta vjedhur rrymën

Një resident në qytetin Italian Prunetos, me origjine argjentinase është paditur nga karabinierët për vjedhje të rëndë dhe të vazhduar, por edhe shumë dinake.

Sipas të dhënave të policisë, i akuzuari kishte instaluar një magnet tek aparati që maste sasinë e energjisë elektrike të konsumuar.

Personi i ndaluar nga policia menaxhonte një aktivitet që merrej me reklamime.

Karabinierët dhe teknike të kompanisë energjetike Enel kanë llogaritur se i akuzuari nuk ka paguar 25 mijë euro nga faturat e energjisë