Dëshmia interesante e Palmer për Kurtin, Vuçiqin dhe dialogun Kosovë-Serbi (VIDEO)

Mundësia e bërjes së koalicionit qeverisës Vetëvendosje –Lidhja Demokratike e Kosovës po diskutohet edhe në Amerikë.

Emisari për Ballkanin Perëndimor, Matthew Palmer foli për situatën politike në Kosovën e pas zgjedhjeve të 6 tetorit kur u përgjigj në një dëgjim Publik në Senatin amerikan.