20.9 C
Pristina
Friday, September 15, 2023

Detyra e parë e shkollës i përloti të gjithë; Përgjigja e këtij vogëlushi është ajo e shumicës së shqiptarëve

Rekomandime

Prej shumë vitesh, detyra e parë në shkollë është shpesh një hartim për pushimet ose disa pyetje nëse fëmijët janë më të vegjël.

Ndonjëherë nga përgjigjet e tyre duket sikur ka një garë cili ka vizituar më shumë vende por këtë vit nuk ka ndodhur kështu!

- Advertisement -

Një fotografi me një shkrim, përgjigjet e së cilës i ka dhënë një fëmijë në shkollën fillore:

Këto përgjigje janë ato që shumica e shqiptarëve kanë dhënë dhe në sondazhe të shumta përsa i përket pushimeve të këtij viti kaq të vështirë.

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit