30 C
Pristina
E martë, 28 Qershor, 2022

Detyroi policët ta ndjekin me 220 kilometra në orë, sapo kishte marrë lejen

Rekomandime

Veprimi që bëri ai, ia pamundësojë vozitjen për tri vjet, ndërsa lirohet pas tetë muajsh.

Ka shumë arsye pse nuk duhet ikur prej policisë, por kryesorja është se nuk mund t’ia dilni kurrë, rrezikoni shumë dhe do të dënoheni edhe më shumë, transmeton Telegrafi.

Leon Lloyd nga Cornwall e Britanisë së Madhe, i ka ikur policisë kur ata e ndaluan për kontroll dhe i detyroi ta ndiqnin me 220 kilometra në orë.

Megjithëse ende nuk e kishte mësuar vozitjen dhe nuk kishte patentë shoferi, ai e kishte blerë makinën po atë ditë dhe nuk e kishte regjistruar.

Të gjitha këto, kanë bërë që ai të dënohet me tetë muaj burg, ndërsa i ndalohet marrja e patentës për tre vjet, gjë që pritet ta mësojë një herë mirë.

Më shumë artikuj

Të fundit