4.6 C
Pristina
Tuesday, March 28, 2023

Ditari model i një mësuesi që vështirë që e gjen sot / FOTO

Rekomandime

Një mësues që i kushtoi deri në momentin e fundit të jetës së tij të gjithë diturinë, duke nxjerrë breza të tërë të sukseshmëm që sot jetojnë dhe punojnë në të katër anët e botës.

Respekt pa fund për mësuesit tanë që sakrifikuan, respekt pa fund për ty mësues Ismeti.

Je një model që do të mbajmë gjithmonë në zemër derisa të jemi gjallë.

Këto janë shënimet e fundit të mësuesit tonë të dashur dhuruar për faqen tonë nga Enkelejda Nanushi.

Më shumë artikuj

Të fundit