“Do të fus plumb ballit”, zbardhen mesazhet e kërcënimit ndaj kryeministrit, ja kush është i arrestuari

0
103

Personi që është Andrea Kurti. Ai është arrestuar mëngjesin e djeshëm nga Anti-terrori pasi dyshohet si personi qe kercenonte me mesazhe ne rrjetet sociale dhe me SMS kryeministrin Edi Rama.

BW raporton se arrestimi eshte kryer nga agjente te anti terrorit ne Policine e Shtetit.

Mesohet se hetuesit kishin kthyer ne telefonin e te riut mesazhet e fshira qe ai i kishte derguar kryeministrit Rama.

“Do të fus plumb ballit”, eshte nje nga mesazhet qe ai i kishte derguar shefit te qeverise.

Mesohet se Kurti, me origjine nga Puka jetonte ne zonen e Unazes se Re ne nje banese me qira.