13.6 C
Pristina
Friday, June 9, 2023

Do të habiteni se çfarë thotë Miss Serbia për flamurin tonë Kombëtare!

- Advertisement -

Të rekomanduara

Miss Serbia Irina Jovanka me prejardhje nga Beogradi e zgjedhur Miss Serbia e vitit 2019, pranoi dhuratë flamurin kombëtar për Festen e 28 Nëntorit nga moderatori Sadri Imeri!

Shikoni çfarë thotë ajo për flamurin tonë kombëtarë nga minuta e 33.

- Advertisement -

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -