2.3 C
Pristina
Sunday, December 3, 2023

Duhet me ia bë hundë e buzë gjk”, Mulla Osmani thotë se VaIon SyIa ka mbështetur thirrjet për dhnë ndaj tij

Rekomandime

Mulla Osmani thotë se Valon Syla ka mbështetur thirrjet për dunë ndaj tij

Hoxha drenicas, Osman Musliu ka reaguar pas situatës së krijuar në kohët e fundit rreth temës së diasporës, si dhe suImit ndaj gazetarit Valon Syla.

Musliu e quan pseudohero Sylën, derisa thotë se ai ka përkrahur thirrjet për dunë ndaj tij, me çrast ia ka bashkuar edhe një foto ku ka pëlqyer një koment në facebook, koment në të cilin bëhej thirrje që Mulla Osmani të rri,fet aq keq saqë hundët e buzët t’iu çelën në gj.ak, shkruan Ballkani.

Pak më parë Syla tha se ka pasur linçime të një pas njëshme ndaj tij, e po ashtu edhe suImin ndaj tij ishte i organizuar.

Ky është postimi i plotë i Musliut:

Më shumë artikuj

Të fundit