Emocionuese: Veterani i UÇK-së kthehet pas 20 vitesh nga SHBA-ja, ishte shumë i sëmurë!

Ka kaluar nëpër shumë vështirësi. Ishte pjesë e luftës që ka dhënë shumë për Kosovën.

Rrëfimin i veteranit të luftës, Kemal Bela. Pasi është dërguar para 20 vite në Amerikë së bashku me familjen, gjatë kohës së luftës, ai për herë të parë ka ardhur në Kosovë.

“I kam pas 18 operacione në trupin tim, operacionin e zemrës. Kam pas sulm në kokë, ma kanë heq kapakun e kokës dhe ma kanë pastruar trurin tim. Një pjesë e trurit tim ka vdekur po prapë i njoh njerëzit”, është shprehur ai për Dukagjinin.

Më tej, Bela u shpreh se iu plotësua dëshira që u rikthye në Kosovë. “Unë kam menduar se do të vdisja kur ta preki Kosovën me këmbët e mija…”, u shpreh ai.

Shikojeni videon: