RTK: Lëvizja Vetëvendosje, fituese e zgjedhjeve

Sipas Exit Poll-it të realizuar nga Klan Kosova, që paraqet një projeksion dhe jo rezultate zyrtare, partitë politike në vend, në këto zgjedhje, janë renditur kështu:

PDK 25.8%
LVV 28.1 %
LDK 27.9 %
AAk-PSD 12.3%
NISMA-AKR 5.8%