21.3 C
Pristina
Monday, June 5, 2023

Familja e mban në zinxhir që 18 vjet, u sëmur për shkak të masakrave serbe

- Advertisement -

Të rekomanduara

Dhoma e një personi në Vataj të Kaçanikut është në kushte të tmerrshme dhe i lidhur me zinxhir po mbahet një anëtar i familjes Dullovi.

Pamjet në kronikën e mëposhtme mund të jenë të rënda për fëmijët dhe personat e ndjeshëm, andaj nuk rekomandohen të shikohen nga ta.

Derën ja hapin vetëm kur i japin ushqim dhe cigare. I sëmuri mendor mbahet i mbyllur për 18 vjet në dhomën e tij.

Familjarët thonë se problemet e Minirit u shfaqën gjatë luftës për shkak të masakrave nga forcat serbe. Ata gjithashtu pohojnë se Miniri është edhe i rrezikshëm me rrethin e vet.

- Advertisement -

Reparti i Psikiatrisë në Prishtinë ia dhanë diagnozën Minirit ku i diagnostifikua me Skizofreni të dezorganizuar.

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -