Fantazmat në një familje në Kukës: A është ky misteri më i madh shqiptar

0
324

Janë disa gjëra interesante që kanë ndoshur në Shqipëri që si duket do të mbesin të tilla përgjithmonë, sepse saskush nga shqiptarët që kanë folur për to nuk kanë arritur të japin diçka konnkrete, por vetëm disa supozime, të cilat asnjëherë nuk janë marrë si fakte të mirëqena, si fantazmat e familjes në Kukës.

Para 8 vitesh një burrë telefonoi policinë e rrethit se po shikonte disa gjëra të çuditshme jashtë shtëpisë së tij. Sipas vetë personit, në atë kohë jashtë kishte disa fantazma, të cilat po vinin rreth e rrotull.

Në atë kohë policia e mori si një tallje, por një grup policësh u nisën për në fshatin nga erdhi telefonata. Kur shkuan në shtëpinë e tij jashtë oborrit u panë të gjitha objektet të rrëzuara, ndërsa burri që telefonoi së bashku me familjen u gjenden në një gjendje shoku dhe nuk flisnin fare.

Po kështu ngjarja që ata treguan më mbrapa, ishte shumë e çuditshme dhe ata edhe sot tregojnë se ato fantazma ishin të vërteta dhe nuk gënjejnë./gazetametro.net