Francezët vendosën himnin e një shteti tjetër për Shqipërinë

  0
  98

  Ngatërresa që vonoi fillimin e ndeshjes Francë-Shqipëri me disa minuta të sikletshme, që gati u kthyen në një inc ident, u shkaktua nga një gabim i pazakontë nga organizatorët francezë.

  Në vend që të vendosnin himnin e Shqipërisë, stafi i stadimiut kombëtar të Francës, “Stad De France”, kishin vendosur himin e Andorës.

  Arsyeja se pse ndodhi një ngatërresë e tillë është e paqartë, por kjo bëri që lojtarët shqiptarë të mos vazhdojnë procedurën e dhënies së dorës, dhe të gjithë u vunë në pritje derisa organizatorët të gjenin himnin shqiptar./Top Channel

  Share