Fushë Kosovë, ia merr 2 mijë euro me pretekstin se ia ngacmoi gruan

Një rast i çuditshëm ka ndodhur në Fushë Kosovë.

Policia ka treguar se si një person ka detyruar viktimën t’ia japë 2 mijë euro si kompensim.

Me 10.10.2019 nga ankuesi mashkull K/Shqiptar është raportuar se i dyshuari mashkull K/Shqiptar e ka detyruar viktimën t’ia japë 2000 euro si kompensim, pasi i njëjti kinse kishte ngacmuar bashkëshorten e tij. I dyshuari është arrestuar dhe me urdhër të prokurorit është dërguar në mbajtje”, thuhet në raport.