16.3 C
Pristina
Saturday, June 10, 2023

Gjenerali Wesley Clark hedh telefonin gjatë intervistës së drejtpërdrejt në CNN

- Advertisement -

Të rekomanduara

Ish-gjeneralit të Ushtrisë amerikane, Wesley Clark, i është harxhuar durimi sa ishte drejtpërdrejt në një emision në CNN.

“Jam i kënaqur që përdorëm diplomaci. Jam i gëzuar që edhe qeveria e Irakut u angazhua me forcat e sigurisë së saj” tha Clark.

- Advertisement -

“Por kështu është me iranianët.

Sikur një bokser që godet ulët në raundin e 12’të.

Është vetëm një goditje e tepërt.

Ata shkatërruan disa objekte të suaditëve. Atyre u treguam vendin”, ishte duke thënë Clark pak para se telefoni fillonte të cingëronte pa pushim.

- Advertisement -

Këto janë pamjet:

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -