16.6 C
London
E martë, 26 Tetor, 2021

Partitë politike nuk po japin plane për zgjidhjen e problemit të ndotjes

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Luan Hasanaj, drejtues i organizatës Let’s Do It Kosova, ka thënë se Kosova vazhdon të përballet me probleme të shumta siç janë ndotja e tokës, e ajrit, mbeturinat dhe deponitë ilegale.

Hasanaj në RTK ka deklaruar se deponitë ilegale krijohen nga një grup i qytetarëve që ndikojnë në ndotjen e ambientit.

Ai ka thënë se gjendja e deponive legale është e keqe ngase ato nuk trajtohen siç duhet.“Partitë politike nuk po japin ndonjë plan se çka duhet të ndërmarrin kur të vijnë në pushtet për ndotjen e ambientit.

Kemi shembuj nga shtetet e Bashkimit Evropian sesi duhet të zgjidhet kjo çështje”, ka thënë Hasanaj i Let’s Do it Kosova.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img