Iftari më i vecantë i këtij Ramazani – Hoxha bënë iftar me personat me nevoja të veçanta – Shikoni çfarë i kërkon njëri nga ata

0
71

Këtë javë, emisioni Kojshia Show organizoi një iftar, ku të ftuar ishin hoxha Mazllam Mazllami bashkë me disa persona me nevoja të veçanta.

Në këtë emision, hoxha tha se ishte mjaft i emocionuar dhe se ky ishte iftari më i veçantë në jetën e tij. Ai, bashkë me mysafirët fali edhe teravitë në emision.

Ndiqeni minutën e 15:00 për ta parë këtë moment emocionues kur hoxha falë teravitë me të ftuarit në studio.