18.9 C
Pristina
Monday, September 25, 2023

“Informacioni im është 99% se Kadri Veselin e kanë intervistu në Prishtinë, por ka gjasa që e kanë intervistu edhe në Lublanë”

Rekomandime

Kreu i Partisë Euroatlantike të Kosovës, Milaim Zeka, i ftuar në Pressing të televizionit T7 ka thënë se është i bindur se Kadri Veseli është intervistuar nga Gjykata Speciale në Prishtinë, por ka gjasa që edhe në Lublanë.

- Advertisement -

Gjithashtu ai tha se edhe presidenti Thaçi ka mundësi që është intervistu nga Specialja në Prishtinë.Zeka ka thënë se 99% i bindur se Kadri Veseli është intervistuar nga Gjykata Speciale.

“Informacioni im është 99% është se Kadri Veselin e kanë intervistu në Prishtinë, por ka gjasa që e kanë intervistu edhe në Lublanë”, ka thënë Zeka në Pressing.

Derisa për presidentin Thaçi, Zeka ka thënë se ka mundësi të jetë intervistuar në zyren e tij në Prishtinë, edhe pse ky informacion deri tash është vetëm spekulim.“Përveç këtyre është edhe presidenti Thaçi, është intervistu në zyren e tij në Prishtinë, spekulime”

- Advertisement -

Ai ka thënë se Specialja është kriju vetëm për Thaçin dhe atë ka target.“Nëse Thaçi nuk merret në pyetje nga Specialja, është lajm i mirë për Kosovën sepse rrënohet gjykata, kjo për shkak se Gjykata Speciale është bë për Thaçin, sepse e ka target Thaçin”, ka shtuar Zeka në Pressing.

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit