2.7 C
Pristina
Tuesday, March 28, 2023

Isa Mustafa: Qeveria po krenohet me oligarkët që dikur i Iuftonte

Rekomandime

Në emisionin EURO n’7 ish kryeministri i vendit Isa Mustafa ka folur edhe për oligarkët të cilët kryeminstri aktual i Iuftonte me deklarata derisa erdhi në pushtet.

Sipas tij qeveria e Kosovës sot po mburret sot me rritjen e eksporteve e që këto eksporte po bëhen nga ata që deri dje kjo qeveri i ka qujtur oligark.

Ata nuk janë oligark, ata janë biznesmen të cilat kanë ditur që të gjenden mirë në biznes, kanë investuar e punësuar deri në 6 mijë punëtor kanë krijuar stabilitet në familjet e kosovare. Krejt eksportin që e kemi sot e kemi pikërisht nga këto kompani të cilat kanë arrit ta avancojnë tekologjinë e tyre e që sot bilanci tregtar me jashtë të zbutet dhe të rritet brutoprodukti ynë i brendshëm” ka shtuar Mustafa.

Ish kryeministri ka thënë mes tjerash ka thënë se janë po këto biznese që kryeminstri Kurti dikur i quant oligark që po ja zbardhin fytyrën Kosovës me plasimin e produkteve të tyre jashtë vendit.

Më shumë artikuj

Të fundit